Zoeken naar Springkastelen

Springkastelen
Springkastelen Cosmos Events.
We specialiseren ons in het aanbieden van springkastelen in leuke thema's. Met onze unieke modellen weten we vast en zeker ook te scoren op uw feest of evenement. Onze springkastelen zijn steeds in goede staat en voldoen aan alle Europese veiligheidsnormen.
Waarom volwassenen op springkastelen willen en zeemeerminnen. Het Nieuwsblad.
Leef je uit op springkastelen in allerei vormen en kleuren en een gigantisch springkussen van duizend vierkante meter. Dan kan je plezier maken in het enorme ballenbad, of gewoon even gaan uitrusten in een van de hangmatten op het terrein. Meer info
makelaar verhuur
GK rent.
Onze springkastelen zijn allemaal goed onderhouden en. worden telkens proper geleverd. In de prijs die bij het springkasteel staat is alles inbegrepen. levering binnen een straal van 10km, verlengkabel, zeil, opzetten, afbreken., Uiteraard worden onze andere producten met evenveel zorg en service aangeboden.
boets dakwerken
SPRINGKASTELEN.
DIT ZONDER MEERPRIJS. Afhalen op vrijdag terugbrengen op maandag enkel voor de springkastelen toegestaan om af te halen zie hieronder. Leveren op vrijdag ophalen op maandag. Uitzondering van woensdag 11/ 4 tot en met zaterdag 12/6 worden de springkastelen per dag verhuurd.
Autolening
Springkastelen.
Als er één iets is wat zeker en vast niet mag ontbreken op een feest springkastelen natuurlijk. U hebt een ruime keuze uit springkastelen in alle soorten, figuren en groottes. Wij beschikken ook over overdekte en luxe kastelen met veiligheidsnet voor de allerkleinsten!
handicare traplift
Springkastelen www.crazyjumpcity.be.
feestdagenLET OP deze actie is enkel geldig in straal van 20km van Ertvelde.Leveringen vanaf 9u en ophalen om 18u voor de kortingen van 50%.Voor de bestellingen in het weekend of tijdens feestdagen worden de springkastelen later opgehaald in samenspraak met onze klanten.
Be Ready springkastelen.
Krokodil met slide. Tijger met slide. Bee met inslide. Clown met inslide. Klein: 3x4x3m met dak. indoor kasteel: 3x3x2mH zonder dak. Rond kat: 5x5x525m, met dak. 3D Car's: 4x5x325m, met dak. 3D Leeuw: 4x5x325m, met dak. Basil multiplay: 4x66x425m, met dak.
Springkastelen Website of zeppyfun!
Info over springkastelen. Vier op een rij. Tafels en stoelen. Klik links in de kolom op de naam van het springkasteel en je kan alle nodige info zien! NAAM AFGEHAALD GELEVERD. Mini multiplay 50euro: 70euro. Brandweer: 60euro: 80euro. Olifant: 60euro: 80euro.
Springkastelen.
Product afhalen extra korting! Bekijk alle info over ons afhaalcentrum. Home Te huur Springkastelen Springkastelen. Piramidetenten 3 x 3m. Piramidetenten 5 x 5m. Piramidetenten 6 x 6m. Tafels en stoelen. Rechthoekige en vierkante tafels. Receptietafels met stretch hoes. Receptietafels met linnen.
Springrid Verkoop en verhuur van Springkastelen, Tenten Attracties.
De springkastelen zijn in verschillende leuke of stoere themas verkrijgbaar zodat u altijd het springkasteel kunt huren waarmee voor uw kind alle andere feestjes in Zoersel, Kapellen of Antwerpen verbleken! De voordelen van een springkasteel huren bij Springrid, vlakbij Antwerpen.
Springkastelen.
Airhockey / biljarttafels. Home / Huren / Springkastelen. Gratis L evering tot 20 km rond Jabbeke, bij grotere afstand komt vervoerskost bij, plaatsingophalenbtw, inbegrepen in de prijs. Promoprijzen zijn enkel geldig tussen 14 en 18 u, ook in het weekend mogelijk, niet mogelijk in communie weekends/feestdagenweekdagen, wel 28 april 2018 t/m 3 juni 2018.
Springkastelen Pretpot.
Reservatie privé feest. Hieronder vindt u een uitstekende selectie van onze springkastelen en andere materialen. Pretpot heeft alles in huis om van jouw feest een knaller te maken. Wij staan uiteraard te springen om ze bij jou te leveren. Maxi Multifun Circus.
Kantonis Group // Springkastelen.
In de wintermaanden november, december, januari en februari is het verhuur van springkastelen enkel mogelijk voor indoor locaties. Kastelen die worden gehuurd zonder zwembad mogen niet nat gespoten worden met de tuinslang of emmers water. Al onze prijzen zijn ex.

Contacteer ons