Resultaten voor springkastelen leuven

springkastelen leuven
Oude Markt wordt even één groot springkasteel Leuven Regio HLN.
De Oude Markt in Leuven was gisteren het toneel van de Big Jump Run. De studenten van Industria bouwden een gigantische rij van springkastelen die wel honderd meter lang was en dat hindernissenparcours leverde uiteraard hilarische taferelen op. In drie verschillende categorieën streden de studenten om de hoogste eer.
terrasoverkapping
Jump 4 Kids Jump 4 Kids.
BEKIJK ONZE LAATSTE NIEUWE ARTIKELEN EN VOEG TOE AAN UW OFFERTE. indoor springkastelen festitval. 000, string ul li h61 dag/h6 180/li li h62 dagen/h6 270/li li h6Zomeractie juli/aug ma-vr/h6 270/li li h6Laagseizoen/h6 165/li li h6Meerdere dagen/h6 Prijs op aanvraag/li /ul length245.
seo specialist
Junglejump Junglejump pop-up kid events.
Mijn zoontjes hebben zalig geslapen vannacht volgend jaar terug. bezoeker Jungle Jump Hulshout. Ik kom morgen langs zodat mijn 2 5-jarigen zich kunnen uitleven. bezoeker Jungle Jump Hulshout. Volledig klaar voor dag 2! bezoeker Jungle Jump Hulshout. Zo veel springkastelen TOP.
Energielening
Party Crew Wezemaal Kinderanimatie, springkastelen, tenten, verhuur.
trampolines en springkastelen. verhuur van geluidsinstallaties, meubilair., Al onze artikels zijn in alle maten en gewichten te huur. Voor bestellingen of voor meer informatie kan u terecht op de contactpagina van deze website! Wil u van uw volgende feest een onvergetelijke ervaring maken? Aarzel dan vooral niet en bel Party Crew! Wij bieden u heel wat inspiratie met ons ruime aanbod en zorgen voor volledige technische ondersteuning. Wij zijn gevestigd in Wezemaal en zijn actief in de ruime regio rond Leuven en Aarschot.
crown reachtruck
Springkasteel van 90 m lokt 400 studenten VTM NIEUWS.
Op de Oude Markt in Leuven hebben vierhonderd studenten deelgenomen aan de Big Jump Run. Ze moesten een parcours afleggen op een springkasteel van negentig meter lang, en dat zo snel mogelijk. Studentenvereniging Industria organiseerde de wedstrijd voor de eerste keer.
ing
Tentenverhuur: gespecialiseerd in de verhuur van tenten, springkastelen en feestmaterialen.
Partytent kopen feesttent kopen springkasteel huren leuven.
Bij BCJ Attractieverhuur kan u terecht voor de huur van grote en kleine springkastelen, tal van hindernisbanen, games voor kinderen en volwassene, binnenspelen, waterspelen, houten spelen, starshade tenten en opblaasbaar promotiemateriaal eye-catchers. BIKKO Leuven springkastelen verhuur. Hoe bestel ik op jullie site een springkasteel?
Vuurwerk Boutersem.
We hebben terug een volledig vernieuwd, ruim en gevarieerd aanbod in vuurwerk. Ontdek het hier! Open van 9.30 tot 18.30. van maandag 26.12.2016 tot zaterdag 31.12.2016. Door het jaar op afspraak. Waar vind je ons? Telefoon 0474 25 62 48.
Springkasteel bedrijven en leveranciers vinden via bsearch.be.
4 x 4, 5m Grote springkastelen 5 x 6m Hindernisbanen Ieder te verhuren springkasteel kan je nogmaals onderverdelen Te verhuren kleine springkastelen 4 x 4, 5m Springkastelen Jungle Springkastelen Alladin Springkastelen Clown Springkastelen Dino Springkastelen Olifant met schuifaf Te verhuren grote springkastelen Springkasteel Monkey Springkasteel Giraf Te verhuren spri.
Springkastelen Festival Dag vh Kind Jaarbeu. leuven 29/08/18.
Groot outdoor springkastelen festival tijdens dag van het kind op de Jaarbeurs Leuven. woensdag 29 augustus De parking van de Brabanthal, aan de hoofdingang van de Jaarbeurs, zullen we vol zetten met springkastelen voor een heus springkastelen festival voor de kids.
Springkasteel bestellen bij Springkastelen Het Feestbeest? Een goed idee.Het Feestbeest.
Evengoed een kan je een springkasteel huren in Herent, Leuven, Aarschot, Bonheiden, Tielt-Winge of bijvoorbeeld Herselt. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. En indien het verder is, dan brengen we het springkasteel voor een kleine meerkost heel graag tot bij u. Onze springkastelen zijn steeds van de hoogste kwaliteit.
Don Bosco Centrum Home.
Afwijkingen op de milieuvergunning dienen door de gebruiker zelf tijdig aangevraagd te worden bij de stad Leuven. Het centrum is in geen enkele wijze betrokken bij deze procedure. Om veiligheidsreden en het respect voor de groene omgeving van het gebouw is het ten strengste verboden om gebruik te maken van vuurwerk, het plaatsen van springkastelen en te barbecueën.

Contacteer ons