Resultaten voor verhuur springkasteel

verhuur springkasteel
VDB RENT: verhuur van springkastelen en feestartikelen.
verhuur van springkastelen en feestartikelen. Welkom bij VDB Rent. Sinds 2011 verhuren wij springkastelen. In de loop der jaren hebben wij ons assortiment uitgebreid en verhuren we naast springkastelen eveneens tenten, tafels, stoelen, cateringmateriaal, kortom alles om van uw feest een succes te maken! Al onze producten zijn recent aangekocht en in uitstekende staat. Neem gerust een kijkje op deze website. Contacteer ons telefonisch 32 473 83 50 97, via mail info@vdbrent.be of via ons contactformulier voor een vrijblijvende offerte of voor meer informatie. Sinds vorig jaar zit er een interactief spel IPS in ons assortiment. Je kan dit interactief spel huren in combinatie met het springkasteel vliegtuig" of in combinatie met een speltafel.
hekwerken
Springkastelen Cosmos Events.
000, 0 items. Het product is toegevoegd aan uw winkelmand. Home Verhuur attracties Producten Springkastelen. Springkastelen huurt u bij Cosmos events. We bieden u een zeer uitgebreid verhuurassortiment aan springkastelen. Dit gaat van het gekende standaard springkasteel, tot multiplays en specials.
mazouttank
Springkasteel huren Temse Blitzz Tenten en Feestmateriaal.
Om een goed idee te krijgen voor wat u nodig hebt, is het belangrijk te weten waar uw tent en springkasteel kan worden geplaatst en voor hoeveel personen de tent en de het springkasteel moet dienen. Naast springkastelen huren kunnen wij ook voor de volledige inrichting zorgen met tafels, stoelen, linnen, bestek verlichting.,
hergroeperen kredieten
Verhuur springkastelen en feestmateriaal regio Oudenburg Bumpi.
Totaal pakket springkasteel tent tafels stoelen. Wij leveren en plaatsen deze springkastelen en tent in een ruime regio rond Oudenburg: Oostende, Gistel, Nieuwpoort, Bredene, Jabbeke, Middelkerke, Ichtegem, De Haan, Blankenberge, Zedelgem, Knokke, Koksijde, Diksmuide, Brugge, Wenduine, Moere, Leffinge, Zevekote, Eernegem, Ettelgem.
filmpjes
Springkasteel huren Verhuur van springkastelen Partylife.
Die kan u volledig aan ons toevertrouwen. Goedkoop springkasteel huren. Een springkasteel huren kan bij Partylife steeds tegen een scherpe prijs. Voor de verhuur van al onze springkastelen in regio Antwerpen kan u genieten van een gratis levering. Springkasteel huren in Antwerpen en omstreken.
Hypothecaire
Franajump verhuur van springkastelen.
te huur aan: 150 voor 1 dag. SPRINGKASTEEL THE" MOUSE." Met leuke obstakels binnen in het springkasteel! afmetingen: 55, m x 3 m. te huur aan: 135 voor 1 dag. Spring met ons op het springkasteel v/d rode duivels en scoor!
afdruk samenvoegen
Attractieverhuur LVG Rijkevorsel Dirk en Christine Attractieverhuur LVG Rijkevorsel Springkasteel verhuur.
Je kinderen laten racen op een quad is gegarandeerd een belevenis wat ze niet snel zullen vergeten. Dit disco kussen is voorzien van een geluidbox met MP3 speler en inclusief Led verlichtings disco ballen. De leeuw is een overdekt springkasteel.
hypothecaire lening
Springkasteel huren Gent OostakkerSpringkasteel huren Gent Oostakker Hupsake.
Springkasteel huren Gent, Hupsake, springkasteel, springkasteel huren, springkastelen huren, springkastelen te huur, springkasteel te huur, verhuur, Springkastelen huren in Gent, schoolfeest, Oostakker, Oost-Vlaanderen, Gent, bedrijfsfeest, evenement, communiefeest, huren, stoelen, tafels, Sumo, worstelen, interactieve, interactief, disco, party, schoolfeest, geboorte, cadeau, cadeaus, pampertaarten, pampers, geschenken, doop, verjaardagfeestjes, kinderanimatie, cadeaushop, grime, glasdecoratie, bestickering, stickers, tattoos, kinderateljee, glittertattoos, themakoffers.,
tl lamp led
Springkastelen JeeJee Fun, verhuur van springkastelen met goed-weer-garantie.
Het" springkasteel werd volledig geleverd en geplaatst, lekker gemakkelijk! Zeker een aanrader." Op tijd, volgens de afspraak, nadien netjes opgehaald. De kinderen hebben zich heerlijk geamuseerd. Een goedkope namiddag vol plezier. Jef Peeters, Turnhout. De hindernisbaan was een succes voor iedereen! Plezier voor elke leeftijd. Ook voor volwassenen was dit dikke pret. Van Dijck, Oost-Malle. Het afgelopen jaar. Kinderen gelukkig gemaakt. m Lucht geblazen. Vragen over springkastelen? 32 479 30 94 01. 32 485 78 85 31. 2019 JeeJee Fun, Verhuur van springkastelen.
iused store
Home.
Boek dan nu reeds jouw springkasteel! De eerste boekingen voor 2020 zijn reeds binnen. Wacht er niet te lang mee, want anders kunnen we je niet voorthelpen. Doe het online of via 0476/09 12 12. Wij leveren en plaatsen onze springkastelen gratis tot 15 km van ons magazijn in Tongerlo. Voor verdere verplaatsingen rekenen we 030, euro per km aan. Gratis slecht weer garantie: U kan kosteloos annuleren bij slecht weer. Jumpies, springkasteelverhuur uit Tongerlo. Jumpies is gevestigd in Tongerlo, een deelgemeente van Westerlo en gespecialiseerd in de verhuur van springkastelen.
Link Checker
Home Verhuur van springkastelen Springking.
Springking is al meer dan 15 jaar actief als verhuurbedrijf met als specialiteit de verhuur van springkastelen en attracties. In 2013 werd Springking overgenomen door Het Feestkasteel wat zorgde voor een snellere groei, goede service naar klanten en een breed aanbod aan springkastelen en attracties. Vandaag is Springking een totaal leverancier met een zeer ruim assortiment hetwelk regelmatig vernieuwd wordt. Door de nieuwe trends te volgen kunnen we alles leveren wat nodig is voor uw feest of event te doen slagen. Onze specialiteiten zijn verhuren van springkastelen en attracties voor groot en klein! Beginnend van een klein springkasteel voor de allerkleinste tot spectaculaire attracties zoals bv de mechanische rodeostier en de vertical bikes.
traplift
Home HUME verhuur springkastelen volksspelen.
Communies, vormsels, verjaardagen, babyborrels, braderieen, avondmarkten, bedrijfsfeesten, pensioenfeesten, opendeurdagen, schoolfeesten, straatfeesten, al deze verschillende evenementen worden onvergetelijk met een prachtig springkasteel en of volksspelen. Jaarlijks verloten we een springkasteel onder de huurders die ons na hun feest enkele unieke fotos bezorgen.

Contacteer ons