Op zoek naar springkasteel piratenboot?

springkasteel piratenboot
Kantonis Group // Springkastelen.
Het springkasteel is ook te huur zonder zwembad / ballenbad. Afmetingen met zwembad / ballenbad: 11m x 5m x 4.5m l x b x h. zonder zwembad / ballenbad: 8.5m x 5m x 4.5m l x b x h. Let op 15, meter extra voorzien aan de zijkant links van het kasteel voor de blazer. Prijs: 125 per dag, 175 voor 2 dagen. Met zwembad / ballenbad: 150 per dag, 200 voor 2 dagen. Zwembad / ballenbad.: Schip ahoy piraatjes! Deze piratenboot lijkt niet enkel stoer, het is het ook.
apple macbook pro aanbieding
Springkastelenfabriek.
Verhuur springkastelen
Pruts en Tijl springkastelen.
Dit springkasteel heeft de vorm van een piratenboot met centraal vooraan op de mast een piraat. Binnen in het springkasteel heb je een springvlak, een hoge glijbaan en twee kanonnen. Met de PIRATENBOOT met twee kanonnen wanen de kinderen zich echte zeerovers.
drone
Home.
De levering, plaatsing en ophaling zijn in de prijs inbegrepen. Springkasteel De: levering en plaatsing is gratis in een straal van 35km rond Bambrugge Erpe-Mere. Volksspelen: De levering en plaatsing is gratis vanaf 5 volksspelen in een straal van 35km rond Bambrugge Erpe-Mere.
bekende boeken
Springkastelen.
Verhuur van springkastelen, tenten en feestartikelen. Wij beschikken over een leuk assortiment springkastelen die wij komen opbouwen en afbreken. Als je het toch liever zelf komt afhalen kan je genieten van 20 korting. Onderstaande prijzen zijn inclusief BTW en geleverd tot 25km vanuit herselt, voor verdere afstanden maken we graag een vrijblijvende offerte.
inbouwspots plafond
MULTIFUN PIRATENBOOT it-takes-2.123website.be.
Het springkasteel MULTIFUN PIRATENBOOT meet 5 meter x 4 meter hoogte: 45, meter. Het springkasteel is niet-overdekt. De prijs om dit springkasteel af te huren bedraagt 12000, euro excl. BTW per dag. De Multiplay Piratenboot XL is één van de nieuwe, grote Multiplay springkastelen.
persoonlijke lening
home Hiring Honda Springkasteel.
Voorzie een doorgang van minimum 1 meter hoe groter het springkasteel, hoe breder de doorgang die nodig is tot de plaats waar het springkasteel moet komen. Indien u in een rijhuis woont en wij door het huis moeten passeren, gelieve dan de doorgang volledig vrij te maken bij een smalle doorgang best een kleiner springkasteel huren.
Sea
Springkastelen t Barbeknoeierke.
Haal je het springkasteel zelf op en breng je het terug? Dan krijg je 2500, korting mits deugdelijk vervoerd. Rondom het springkasteel dient er minstens één meter vrije ruimte te zijn. Door het vele springen kan het springkasteel zich wat verplaatsen.
Krediet Lening
FUNBOY SPRINGKASTELEN DILSEN.
Trek je piratenlaarzen uit, leg je haak aan de kant en kom springen in dit nieuwe Funboy springkasteel! Springkasteel met obstakels en glijbaan geschikt voor 12 kinderen. Informatie en prijzen. Grootte springkasteel B 3m50 x L 7m00 x H 2m60.
Ramen Gent
Springkasteel Piet het Piratenschip Huppeldepup springkastelen.
Indien het springkasteel om één of andere reden moet afgelaten worden, plooi het dicht zodat het eventueel niet vol water loopt en berg de motor veilig weg. Controleer regelmatig de de bevestigingshaken en verankeringen van het springkasteel. Slecht weer garantie!
traplift
verhuur springkastelen.
De piratenboot is een uniek springkasteel door de vele mogelijkheden. Het is ten eerste één van de weinige springkastelen die over twee glijbanen beschikt. Naast het springdek heeft de piratenboot ook nog 3 luchtkanonnen aan boord, probeer zoveel mogelijk punten te scoren!
wettelijke opzegtermijn 0 uren contract
Springkasteel Paco.
Bij alle springkastelen voorzien wij gratis een 4 op een rij! Klik op de foto's' voor een grote versie. 4 x 4 x 2m. Slechts 59 euro bij afhaling. Ideaal voor in een zaaltje ivm geringe hoogte. Disco Fun Circus.

Contacteer ons