Op zoek naar Tentverhuur?

Tentverhuur
Tentverhuur De Opera.
Over tentverhuur De Opera. Tentverhuur De Opera verhuurt tenten voor feestelijke evenementen en speciale gelegenheden. In 1985 zijn we kleinschalig begonnen met het verhuren van één festivaltent. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een professioneel bedrijf met zes prachtige nostalgische tenten die op vele festivals en evenementen schitteren.
Silhouette
Tentverhuur Chiro Bart.
Onze Chiro staat niet alleen bekend als een fantastische chiro, maar ook voor zijn tentenverhuur. Wij hebben 5 Seniors10p, 2 patrouilles4p. en een shelteronder strikte voorwaarden ter beschikking. Wij kochten dit jaar gloednieuwe seniors en ook onze patrouilles zijn nog maar 1 jaar oud. De tenten zijn verhuurbaar voor een weekend en/of kampen.
oprichtingen
Welkom ATB Tentenverhuur.
Onze constructietent van 15 op 20 meter. Miamitenten 5 op 5 meter. ATB Tentenverhuur beschikt over een ruim assortiment tenten, namelijk constructietenten en miamitenten van verschillende grootte. Eveneens voorzien wij buiten tentenverhuur bekleding en verschillende accessoires. Deel ons op sociale media.
automaat auto kopen
Deauville Rent Kruibeke tentverhuur.
Tent 8x8m of 4x16m. Professionele tent in PVC 520gr/m. Dak en zijwanden zijn brandvertragend. Deze tenten kunnen zowel in de lengte als in de breedte aan elkaar worden gekoppeld als opstelling 8x8m of 4x16m. Prijs met hulp van de huurder min.
binnendeur bestellen
Tentenverhuur mechelen Dtent.
Een traditionele tent kan er gehuurd worden, maar ook zijn er bepaalde tenten beschikbaar die een elegantere look aanbieden. Er bestaan bijvoorbeeld tenten met een dak dat volledig plat is, maar ook kunnen er tenten gehuurd worden waarvan het dak hoge toppen maakt.
kooiaap transport belgie
Aafest, verhuur van tenten West-Vlaanderen Aafest.
Bij ons vindt u een heel gamma aan tenten in verschillende maten en vormen, van sober tot luxueus. Rekening houdend met uw verwachtingen en budget vinden we voor u graag de meest geschikte tent: van een eenvoudige, stevige partytent die u zelf kan afhalen tot een luxueuze gedrapeerde feesttent met vloer en tapijt.
essent zonnepanelen prijs
Verhuur van exclusieve en stijlvolle dome tenten Tentverhuur Tent huren.
Ook deze Dome is nu onderling koppelbaar met alle andere dometenten. De Dome100 is de één na grootste in ons tenten verhuurgamma, u zal versteld staan van de aantrekkingskracht en beschikbare overdekte ruimte van 100m die u naar wens kan uitbreiden.
Tent Verhuur VZW De Nief Bloemenwijk.
Nota: De vereniging/het bestuur van de Nief Bloemenwijk stelt de tent ter beschikking van de bewoners van de wijk waarvoor een onkosten vergoeding wordt gevraagd. De verantwoordelijkheid betreffende schade aan de tent of aan derden echter ligt bij de gebruiker en loopt vanaf het moment van het ophalen van de tent tot en met het terugbrengen ervan.
Tentenverhuur verrijssen eddy.
Naast het verhuren van tenten kan u bij ons ook terecht voor herstellingen of op maat gemaakte zeilen aanhangwagen, huifkar, overkapping. en alles wat met zeilen te maken heeft. U wilt een evenement organiseren of een tuinfeest geven? Wij zorgen voor dé ideale tent voor uw feest.
Tent verhuur Overig 2dehands.be.
Verhuur van partytent 6m op 4m / 50 weekend verhuur van partytent 8m op 4m / 60 weekend 0497401741 extra dag 25 euro 40 euro waarborg. 3 januari 2019 0943: Avelgem. Partytent XXL 68m of 812m te huur. Deze Partytent XXL is een tent met hogere tentpalen.
Tentenverhuur: Professionele tenten verhuur Boels.
Bij Boels Party Events beschikken we over diverse typen tenten en parasols die uw gasten beschermen tegen de weersinvloeden. De tenten kunnen desgewenst voorzien worden van een stabiele vloer. We denken met u mee en bespreken de uitgebreide mogelijkheden graag met u.
Tentenverhuur Antwerpen Martens.
U kunt bij ons terecht voor het meest uitgebreide assortiment tenten van een uitstekende kwaliteit! Wat kleinschalig begonnen is als eenmanszaak is uitgegroeid tot een ware referentie in de grensstreek op het vlak van tentenverhuur, feestmaterialen en evenementenorganisatie in de wijde omgeving van Antwerpen.

Contacteer ons