Meer resultaten voor partytenten verhuur

partytenten verhuur
All IncLoes Verhuur en verkoop.
Verhuur en verkoop. I came, I saw, I did a little shopping. De plooitent is eenvoudig en snel op te zetten. Het frame gaat open en dicht als een accordeon. Zeer stevig materiaal. Meerprijs zijpanelen: 20. Montage/demontage door All IncLoes: 15. Opties: Vloer, verlichting, decoratie, gewichten voor plaatsing op stenen ondergrond. Reserveren of meer informatie? loes@allincloes.be of 0494 04 99 54. Handige en praktische partytenten voor al uw tuinfeesten of buurtfeesten.
Brussels
Verhuur feestmateriaal.
Belcrownlaan 12-14, 2100 Deurne, zwart gebouw met oranje ramen en poorten aan de straatkant wij zitten helemaal achteraan laatste unit! Openingsuren middag GESLOTEN 1230-1300.: Ma Vrij van 9u tot 17u Za Zo GESLOTEN. Alle verhuur onderworpen aan onze algemene voorwaarden Privacy policy Agap Rental.
dakwerker
AllPartyTents Uw Feest Specialist.
Perfect onderhouden materialen, waardoor de tenten een lust voor het oog zijn. Een gunstige prijs-prestatie verhouding die ervoor zorgt dat de financiële kant van de zaak niet de domper op de feestvreugde wordt. Een tent van Allpartytents biedt u een ruime keuze aan gebruiksmogelijkheden.
mazouttank verwijderen
Partytent huren Spulletjes voor Spruitjes.
Real Kids Shades. Een nieuwe activiteit van Spulletjes voor Spruitjes: Verhuur van tenten voor babyborrels en andere feestjes. Woon je in de ruime regio van Kortrijk, dan is dit de ideale oplossing voor je tuinfeestje. Wij brengen hem, zetten hem met jullie hulp op, breken hem ook samen met jullie weer af. Er is keuze uit een partytent in pvc van 5x6 m of 5x8 m.
adventure
Party rentals Temse Foubert Events: koelwagen, evenement.
Wij staan in voor het verhuren van koelwagens, tenten, stoelen, tafel, porselein, bestek, verwarmingselementen, springkastelen tot allerlei horecamatriaal en feestmateriaal. Wij garanderen een uitmuntende service aan een correcte prijs. Het materiaal kan ter plaatse afgeleverd worden of opgehaald in onze opslagruimte in Temse, Hoogkamerstraat 377 industriezone TTS.
lenen
Partytent Huren Antwerpen Saltus Partytenten.
Verhuur van kwaliteitsvolle, professionele party en pagodetenten aan scherpe prijzen. Ideaal voor communies, verjaardagen, home-partys, barbecues, familiefeesten, evenementen, braderijen, schoolfeesten en/of opendeurdagen Al onze partytenten zijn in een mum van tijd opgesteld! Hebt u bijkomende vragen, of wenst u een prijsofferte op maat, aarzel dan niet om ons te contacteren.
alarmsysteem kopen
Karamba verhuur Info tent.
Partytenten worden door ons geleverd, geplaatst en afgebroken. zat, zon en feestdagen. Geleverd, opgebouwd en afgebroken zonder zijwanden. Wij vragen een waarborg van 100 per bestelling. Door onze centrale ligging kunnen wij op de meeste plaatsen in Limburg kosteloos leveren, voor verder afgelegen gemeenten vragen wij een kleine toeslag. Bekijk hier de leverkosten voor de omliggende gebieden. Bij levering en ophaling dient er steeds iemand aanwezig te zijn om een handje te helpen, hierdoor kunnen wij onze prijzen laag houden. Rondom de tent dient er steeds minstens één meter vrij ruimte te zijn om de partytent gemakkelijk te kunnen opzetten. Het opzetten van de tent neemt ca. 10 minuten in beslag, voor het plaatsen van de zijwanden moet rekenen op bijkomende een tiental minuten, de keuze om al dan niet zijwanden te gebruiken is aan u. De plaats waar de tent opgesteld dient te worden moet vlot toegangkelijk zijn vanaf de straat met steekwagen berijdbare doorgang van min. met weinig of geen trappen. Bekijk hier onze huurvoorwaarden. Karamba gcv Alle rechten voorbehouden. Karamba verhuur is een onderdeel van.
lening 500 euro
JP-rent JP-rent JP-rent JP-rent JP-rent Halle. Halle. Halle. Halle. Halle.
TENTEN SPRINGKASTEEL TAFELS HUREN HALLE KOELKAST VLOER TENT RECEPTIETAFELS VERHUUR SINT-PIETERS-LEEUW HERNE TENT FEESTMATERIAAL TE HUUR BEERSEL SPRINGKASTELEN TAFEL VERLICHTING HERNE GLAZEN TENT BESTEK TENTEN BARBECUE VLOEREN KOELKASTEN TAFELS TENT PEPINGEN SPRINGKASTEEL GALMAARDEN VERWARMING HERNE FEESTMATERIAAL PARTYTENTEN LENNIK SPRINGKASTELEN GOOIK TAFEL VERHUUR RECEPTIETAFEL STOEL FEESTMATERIAAL STOELEN PEPINGEN FRIGO GALMAARDEN BORDEN PARTYTENT HALLE HUREN SPRINGKASTEEL TENTEN HUUR BARBECUE.
loodgieter borsbeek
Welkom bij Het Feestkasteel Huur springkasteel, attracties, partytenten.
In het begin lag de focus vooral op de verhuur van kleine tentjes. In de jaren daarna breidden we het aanbod sterk uit en werd het aangevuld met een groot gamma partytenten, springkastelen en een beperkte hoeveelheid meubilair. In 2013 namen we Springking over en in 2014 verhuisden we naar een grotere locatie in het industriepark van Hulshout.
Partytenten.
Lees aandachtig de algemene voorwaarden voor verhuur van tenten! Alle professionele partytenten zijn onderling koppelbaar met een regengoot. Professionele Partytent PVC. Afmetingen: 4x8 meter. Dooloophoogte: 2 meter. Nokhoogte: 330, meter. Capaciteit zittend: / 32 personen. Capaciteit staand: / 48 personen. Per extra dag. Professionele Partytent PVC.
Tentenverhuur, partytent huren, verhuur tenten Gent feesttent huren.
feesttenten en partytenten. Voor tentenverhuur in regio Gent moet u bij DWC Verhuur zijn. We hebben een ruime keuze aan verschillende soorten partytenten en feesttenten, zo zorgen we voor de verhuur van onder meer kadertenten, partytenten, pyramidetenten, starshades en plooitenten.
Partytent Huren Reviews, Vergelijken Informatie eventplanner.be.
Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar partytent huren. Tags: partytenten, partytent, partytent verhuur, verhuur partytenten, verhuur partytent, party tent, partytenten verhuur, partytenten huren, party tenten, professionele partytent, professionele partytenten, stevige partytenten, party tent verhuur, party tenten verhuur, verhuur patytent.,

Contacteer ons