Resultaten voor Circustent huren

Circustent huren
Circus Zanzara verhuur.
Onze circustent huren! Dit zijn onze tenten ma a r wij bemiddelen ook tenten van bevriende collega's.' Enkele voorbeelden van onderdelen. Circustent 19 x 1350, meter hoogte 6 meter verduistert. Circustent tent 24 x 22 meter hoogte 7 meter verduistert.
Speciale tenten
Circus huren Circus Sijm.
Een compleet circus huren kunt u eigenlijk overal! Maar wij bieden u meer! Naast ons verzorgde circus, de sfeervol gedecoreerde tenten en internationale artiesten hebben wij kennis van zaken. Want Circus Sijm is van huis uit een gevestigd organisatiebureau met als specialiteit: CIRCUS!
KU Leuven
Spantent circustent te huur Te koop 2dehands.be.
Het zoekertje met de titel spantent circustent te huur is helaas verwijderd. Geel witte spantent van 15m x 15 of 20m te huur. Daarnaast ook nog grijze tent van 8x20m te huur. Meer info en prijzen via www.feestverhuurjacobs.be contactformulier. Wij helpen je graag verder! Alle feest materiaal kan je bij ons huren.
utopolis mechelen mechelen
Artiestenbureau Artiesten-Evenementen.be.
Startpagina Evenementen Organisatie Circus Entertainment. Circustenten verhuur Wij hebben voor elk evenement een complete circustent te huur. Deze circustenten kunnen helemaal aangepast worden aan uw wensen. De tenten kunnen ook aan elkaar gekoppeld worden, zodat ook een groot evenement plaats kan vinden. U kunt onze tenten huren met of zonder zitinrichting van 25 personen t/m wel 1000 personen wij hebben voor u de mogelijkheid.
auto verkopen
Onroerende verhuur met btw-optie vanaf 1 januari 2019.
Denk bijvoorbeeld aan de verhuur van een feestzaal door een hotel of de verhuur van een zaal door een conferentiecentrum. Daar waar het optionele btw-stelsel enkel toepasbaar is op nieuwe gebouwen of gedeelten ervan, geldt de verplichte kortdurende verhuur zowel voor gebouwen als voor gronden.
teambuilding
Een circustent huren.
Wilt u dus een circustent huren? Dan bent u bij de Partyverhuurder aan het goede adres. De specialist in verhuur van circustenten! Wij denken graag creatief met u mee, zijn flexibel in de planning en wij verzorgen voor u de volledige op en afbouw. Onze circustent specialisten staan u graag te woord om u volledig advies op maat te geven.
Autolening
Circus Picolini trekt rond in Vlaanderen! Circus op school Circus op kamp Tentverhuur.
Afstand tussen de middelste masten: 9m en afstand van middelste mast tot zijkant: 8m. Waarvoor kan je de circustent huren? Trouwfeesten, opendeurdagen, theater, bedrijfsfeesten, verjaardagsfeesten, communies, lentefeesten, circusevenementen, Wij verhuren onze circustent niet voor fuiven, festivals en soortgelijken. Deze tent wordt ook gebruikt voor onze eigen circusvoorstellingen.
camera
Uitleenmateriaal Stad Halen.
Tent 6m x 58m., Huurprijs: 50 75 per stuk. Gratis voor Halense jeugdverenigingen, scholen en het gemeentebestuur. Ook voor particulieren: nee. Vervoer: wordt gebracht. Alleen voor gebruik bij GC De Rietbron en/of mits goedkeuring schepencollege. Ook voor particulieren: nee. Vervoer: wordt gebracht. Grote circustent 8x15 m.
loodgieter zwijndrecht
Home.
Circus Palace is een luxueuze, nostalgische circustent met al het comfort van een moderne eventlocatie. Circus Palace staat midden in de riante CIRCUS GARDENS, een sfeervolle buitenlocatie voor spel en catering. Van Circus Palace wandel je door de Circus Gardens naar het CIRCUS THEATER.
Circus tent/piste Nieuw Partyverhuur Van Lente Groente Fruit, Catering Verhuur.
Leuke opblaasbare circustent van 4x4 meter, met daaraan vast een piste van 5 meter doorsnee. Op deze manier heeft u op elke gewenste plek uw eigen circus/theater tent bescikbaar. U kunt zich verkleden in de opblaasbare tent en vervolgens uw kunstje of voorstelling in de piste tonen. Tip: wanneer u rondom de piste iedereen wilt laten zitten, kunt u bij ons hier voordelig stoelen bij huren.
Tentenverhuur Sniekers Bree Limburg: tent huren.
Tentenverhuur Sniekers biedt een uitgebreid gamma van kwaliteitstenten aan, zodat er voor elke gelegenheid een passende tent gezorgd kan worden. Een tent voor bij uw trouwfeest, verjaardagsfeest, communiefeest, kerstmarkt of eender welk evenement: bij ons bent u op de juiste plaats!
Concerttenten.
Dit type tent kan enkel worden geplaatst op een zachte ondergrond. Deze tenten worden verankerd door middel van een ijzeren pikette van 120 cm en dan opgespannen met spanbanden. In de tent bevinden zich palen. Deze tenten kan u vergelijken met circustenten.

Contacteer ons