Resultaten voor minibus huren

minibus huren
CC-Cars Ieper Tweedehandswagens Verhuur Minibussen.
Wij zijn een groeiende firma die in Ieper gevestigd is. Wij zijn reeds sinds 2000 actief in het aan en verkopen van tweedehandswagens. Wij bieden u kwaliteitswagens aan met steeds 12 maanden garantie, met iedere week aanvoer van nieuwe wagens.
Silhouette
Auto's' Verschueren/Garage Hendrickx Huur aanvragen.
Vraag hier aan! Via het formulier aan de rechterzijde kan je een aanvraag indienen om een minibus van ons te huren. Vul alle velden waarheidsgetrouw in, en een personeelslid van Minibus Mechelen zal je spoedig antwoorden. Ik wens meer info over.
lening
Pashuysen Rent Pashuysen.be.
Van zodra u een huurwagen wenst te huren voor een termijn langer dan een jaar. Kunnen wij voor u een wagen configuren en de gepaste offerte bezorgen. Aarzel niet om met ons contact op te nemen. Tarieven vervang of huur personenwagens.
google zoekmachine optimalisatie
Rent a Car Verhuur van minibusjes bij Rent A Car.
Mercedes Minibus PVMD. Volkswagen Minibus T5 Court PVMD. Volkswagen Minibus T5 PVMD. Opel Vivaro PVMD. Minibusjes voor elke groepsuitstap. Plant u een concertbezoek of een teambuildingactiviteit met een groep? Dan kunt u bij Rent A Car terecht voor de verhuur van minibusjes met plaats voor 9 personen 8 passagiers en 1 chauffeur. Zo hoeft u niet met 2 wagens te reizen, maar stapt u gezellig allemaal samen in dezelfde auto. Plezier verzekerd, nog voor u op de bestemming bent. Onze minibusjes kunt u ook voor 1 dag huren.
industriele
Huur Minibus Bonauto.
verzekering brand diefstal natuurkrachten; vrijstelling 1750. pechbijstand Europ Assistance voor 1 persoon met repatriëring voertuig. inbegrepen 500 KM per dag; extra km aan 0.1 per km. uitgerust met airconditioning radio/cd winterbanden. borg bij afhalen minibus is 1500 in cash of via bankcheque.
bulletkrediet
Verhuur van minibussen Autoverhuur en carrosserie Martens.
Carrosserie, autoverhuur en verhuur aanhangwagens te Deinze, Oost-Vlaanderen. Home Autoverhuur Verhuur van minibussen. Verhuur lange termijn. Verhuur van minibussen. Per extra / km. 350 Km / dag. Vanaf 7 dagen.: 79 / dag. 350 Km / dag. Vanaf 14 dagen.: 72 / dag. 300 Km / dag. Vanaf 1 maand.: 53 / dag. 5000 Km / maand. Vanaf 3 maand.: 50 / dag. 3500 Km / maand. Mercedes Sprinter minibus.
Minibus huren. arrow-down3. arrow-left3. arrow-right3. arrow-up3. bus. calendar2. coin-euro. envelop5. Facebook. facebook. google-plus. home5. instagram. LinkedIn. linkedin2. location4. Mail. phone2.
U kunt een losse minibus huren, of meerdere minibussen voor een groter gezelschap als u voorkeur heeft voor vervoer per minibus. Het vervoer van en naar uw bestemming en vertrekpunt, een dagtocht met meerdere stops, een meerdaagse reis; u zegt het maar.
Autoverhuur Renties Huur een wagen voor elke gelegenheid.
Huur een wagen voor elke gelegenheid. Ruim gamma aan personenwagens, bestelwagens, vrachtwagens., minibussen, koelwagens en aanhangwagens! Ons wagenpark Contacteer ons. Huren voor een lange termijn, dat is Renties Renting. Met renties Renting huurt u iedere maand voor een vast bedrag een wagen of bestelwagen.
Verhuur Minibus Ninove Car Center Ninove Car Center Ninove bvba / sprl.
Verhuur Minibus 9 personen rijbewijs B. Op zoek naar een minibus om te huren? Dan bent u hier op de juiste plaats. Hieronder vindt u de specificaties van onze minibus. Hebt u vragen of wenst u de wagen te reserveren?
Verhuur minibus.
Te huur mini bus. Opel Movano / 125PK. PLAATS VOOR 9 PERSONEN MET AIRCO. DE MINI BUS IS VOORZIEN VAN DUBBELE AIRCOTREKHAAKRADIO/CD, IDEAAL VOOR MET HET GEZIN OF VRIENDEN OP REIS TE GAAN. Bel mij terug. Algemene vraag / Overige.
Minibus verhuur Devos Dewanckel.
U hebt een minibus nodig voor een uitstap in groep? Voor één dag, een weekendje of een hele week? Dan kunt u terecht bij Garage Devos Dewanckel in Roeselare en Ieper. Wij hebben een Ford Transit Custom minibus die voor verhuur beschikbaar is.
Minibus Huren AWS nv.
Wilt u graag een minibusje huren voor meer dan 30 dagen? Informeer naar de voorwaarden. Alle prijzen zijn incl. Reservatie is enkel geldig na bevestiging van ons via mail of op kantoor en betaling van voorschot. Waarborg 40000, en de vooruitbetaling van de huurprijs.

Contacteer ons