springkastelenfestijn.be huis,huise,huizen,huurwoning,huurwoningen,koop,woning Een Gids voor het Succesvol Kopen van een Woning: Jouw Weg naar Jouw Droomhuis

Een Gids voor het Succesvol Kopen van een Woning: Jouw Weg naar Jouw Droomhuis

woning kopen

Een woning kopen: een grote stap naar jouw droomhuis

Het kopen van een woning is een belangrijke mijlpaal in het leven van velen. Of je nu op zoek bent naar je eerste huis, een grotere woning voor je gezin of een investeringspand, het proces kan zowel spannend als overweldigend zijn. In dit artikel willen we je graag informeren over de stappen die komen kijken bij het kopen van een woning, zodat jij goed voorbereid aan deze nieuwe fase kunt beginnen.

De eerste stap is het bepalen van je budget. Het is essentieel om te weten hoeveel je kunt besteden aan een woning. Dit omvat niet alleen de aankoopprijs, maar ook andere kosten zoals notariskosten, registratierechten en eventuele renovaties. Het is verstandig om te praten met een financieel adviseur of hypotheekverstrekker om inzicht te krijgen in jouw financiële mogelijkheden.

Vervolgens komt de zoektocht naar de ideale woning. Maak een lijst met jouw wensen en behoeften, zoals het aantal slaapkamers, de locatie en de buurtvoorzieningen. Door gebruik te maken van online vastgoedplatforms en samen te werken met een erkende vastgoedmakelaar kun je gericht op zoek gaan naar woningen die aan jouw criteria voldoen.

Wanneer je potentiële woningen hebt gevonden, is het tijd om bezichtigingen te plannen. Neem de tijd om elke woning grondig te bekijken en let op zaken als de staat van onderhoud, de indeling en de lichtinval. Vergeet niet om vragen te stellen aan de verkoper of makelaar, zodat je alle nodige informatie hebt om een weloverwogen beslissing te nemen.

Heb je jouw droomhuis gevonden? Dan is het tijd om een bod uit te brengen. Onderhandelen over de prijs en voorwaarden is gebruikelijk in het aankoopproces. Het is verstandig om hierbij de hulp in te schakelen van een ervaren vastgoedmakelaar, die je kan adviseren en ondersteunen tijdens deze fase.

Zodra het bod is geaccepteerd, is het belangrijk om een notaris in te schakelen. De notaris zal zorgen voor het opstellen van de koopakte en zal ervoor zorgen dat alle juridische aspecten correct worden afgehandeld. Het is raadzaam om de koopakte grondig door te nemen voordat je deze ondertekent.

Na ondertekening van de koopakte volgt meestal een periode van enkele maanden tot aan de notariële akte. Gedurende deze tijd zal er vaak nog een bouwkundige keuring plaatsvinden en moeten eventuele financieringsvoorwaarden worden vervuld. Zorg ervoor dat je alle benodigde documenten op tijd verzamelt en dat je goed communiceert met jouw hypotheekverstrekker.

Ten slotte vindt de overdracht plaats bij de notaris. Dit is het moment waarop jij officieel eigenaar wordt van jouw nieuwe woning. Tijdens deze afspraak worden alle financiële transacties afgehandeld en worden de sleutels aan jou overhandigd.

Het kopen van een woning is een spannende en soms complexe onderneming, maar met de juiste voorbereiding en begeleiding kan het ook een geweldige ervaring zijn. Zorg ervoor dat je goed geïnformeerd bent, stel vragen wanneer nodig en laat je bijstaan door professionals in het vakgebied. Op die manier kun je met vertrouwen de stap zetten naar jouw droomhuis.

 

9 Veelgestelde vragen over het kopen van een woning in België

 1. Hoeveel kost een woning?
 2. Wat is de beste manier om een woning te kopen?
 3. Welke documenten heb ik nodig voor het kopen van een woning?
 4. Waar kan ik informatie vinden over de verschillende soorten hypotheken?
 5. Wat zijn de voordelen van het kopen van een woning in Nederland?
 6. Welke regels gelden er voor het kopen van een woning in België?
 7. Wat zijn de risico’s bij het aankopen van een huis?
 8. Hoe kan ik mijn hypotheekkosten verlagen na het aankopen van mijn huis?
 9. Moet ik belasting betalen als ik mijn huis verkoop of verhuur in België?

Hoeveel kost een woning?

De kosten van een woning kunnen sterk variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals de locatie, de grootte, de staat van onderhoud en de vraag en aanbod op de vastgoedmarkt. Het is daarom moeilijk om een specifiek bedrag te noemen zonder meer informatie over de specifieke woning en de omstandigheden.

In België kan je bijvoorbeeld een appartement vinden met prijzen die variëren van enkele tienduizenden euro’s tot enkele honderdduizenden euro’s, afhankelijk van de regio en andere factoren. Voor een vrijstaande woning of een villa kunnen de prijzen nog hoger zijn.

Het is belangrijk om te onthouden dat naast de aankoopprijs er ook andere kosten zijn die komen kijken bij het kopen van een woning, zoals notariskosten, registratierechten, eventuele renovatiekosten en kosten voor hypotheekregistratie. Deze bijkomende kosten kunnen aanzienlijk zijn en moeten in overweging worden genomen bij het bepalen van je budget.

Als je geïnteresseerd bent in het kopen van een woning, is het raadzaam om contact op te nemen met vastgoedmakelaars in jouw regio of online vastgoedplatforms te raadplegen om een beter beeld te krijgen van de huidige prijzen op de markt. Daarnaast kan het nuttig zijn om advies in te winnen bij een financieel adviseur of hypotheekverstrekker om jouw financiële mogelijkheden te bepalen.

Onthoud dat woningprijzen kunnen variëren afhankelijk van de marktomstandigheden en dat het altijd verstandig is om grondig onderzoek te doen voordat je een beslissing neemt.

Wat is de beste manier om een woning te kopen?

De beste manier om een woning te kopen kan variëren afhankelijk van individuele omstandigheden en voorkeuren. Hier zijn enkele algemene stappen die je kunt volgen om het proces soepel te laten verlopen:

 1. Bepaal je budget: Voordat je op zoek gaat naar een woning, is het belangrijk om te weten hoeveel je kunt besteden. Analyseer je financiële situatie en bepaal wat je comfortabel kunt betalen voor een woning, inclusief bijkomende kosten.
 2. Werk samen met een professional: Het kan nuttig zijn om samen te werken met een ervaren vastgoedmakelaar. Zij kunnen je helpen bij het vinden van geschikte woningen, onderhandelen over de prijs en voorwaarden, en begeleiden je door het hele aankoopproces.
 3. Definieer je wensen en behoeften: Maak een lijst van jouw specifieke eisen en wensen voor de woning, zoals locatie, aantal slaapkamers, tuin, nabijheid van scholen of openbaar vervoer. Dit helpt bij het gericht zoeken naar woningen die aan jouw criteria voldoen.
 4. Bezichtigingen: Plan bezichtigingen van potentiële woningen om ze grondig te bekijken en te beoordelen of ze aan jouw verwachtingen voldoen. Let op de staat van onderhoud, indeling, buurtvoorzieningen en andere belangrijke aspecten.
 5. Onderzoek de markt: Doe grondig onderzoek naar de vastgoedmarkt in de gewenste regio. Leer meer over prijzen, trends en vergelijkbare woningen om een realistisch beeld te krijgen van de waarde van de woning die je wilt kopen.
 6. Voer een bouwkundige keuring uit: Overweeg om een professionele bouwkundige keuring te laten uitvoeren voordat je een definitieve beslissing neemt. Dit kan verborgen gebreken aan het licht brengen en je helpen bij het maken van een weloverwogen keuze.
 7. Onderhandelingen en koopakte: Als je eenmaal jouw ideale woning hebt gevonden, kun je met de verkoper onderhandelen over de prijs en voorwaarden. Zorg ervoor dat alle afspraken schriftelijk worden vastgelegd in een koopakte, bij voorkeur opgesteld door een notaris.
 8. Financiering regelen: Indien nodig, regel je de financiering voor de aankoop van de woning. Raadpleeg hypotheekverstrekkers om verschillende opties te vergelijken en zorg ervoor dat je voldoet aan eventuele financieringsvoorwaarden.
 9. Notariële akte en overdracht: Na ondertekening van de koopakte volgt meestal de notariële akte, waarbij alle juridische aspecten worden afgehandeld. Tijdens deze afspraak vindt ook de overdracht plaats en word jij officieel eigenaar van de woning.

Het is belangrijk om geduldig te zijn tijdens het proces en advies in te winnen bij professionals wanneer nodig. Door goed geïnformeerd te zijn en stap voor stap te handelen, kun je met vertrouwen een woning kopen die aan jouw wensen voldoet.

Welke documenten heb ik nodig voor het kopen van een woning?

Bij het kopen van een woning zijn er verschillende documenten die je nodig hebt. Hier is een lijst van de belangrijkste documenten:

 1. Identiteitsbewijs: Je hebt een geldig identiteitsbewijs nodig, zoals een paspoort of identiteitskaart.
 2. Bewijs van inkomen: Om te laten zien dat je in staat bent om de hypotheeklasten te dragen, moet je vaak bewijs van inkomen verstrekken. Dit kan salarisstroken, jaaropgaven en/of een werkgeversverklaring omvatten.
 3. Werkgeversverklaring: Een werkgeversverklaring is een document waarin je werkgever details verstrekt over jouw dienstverband, inkomen en eventuele toekomstige veranderingen in het dienstverband.
 4. Bankafschriften: Je moet vaak bankafschriften van de afgelopen drie tot zes maanden verstrekken om jouw financiële situatie aan te tonen.
 5. Taxatierapport: Een taxatierapport is nodig om de waarde van de woning vast te stellen. Dit wordt vaak vereist door de hypotheekverstrekker.
 6. Bouwkundige keuring: Hoewel dit geen officieel document is, kan het raadzaam zijn om een bouwkundige keuring te laten uitvoeren voordat je een woning koopt. Dit rapport geeft inzicht in de bouwkundige staat van het pand.
 7. Koopakte: De koopakte is het officiële contract tussen jou en de verkoper waarin alle afspraken en voorwaarden met betrekking tot de koop van de woning worden vastgelegd.
 8. Eigendomsakte: Dit is het document dat aantoont dat de verkoper daadwerkelijk eigenaar is van de woning. Het wordt opgesteld door een notaris en is essentieel voor de overdracht van eigendom.
 9. Verklaring erfrecht (indien van toepassing): Als je een woning koopt die eerder eigendom was van iemand die is overleden, kan een verklaring erfrecht nodig zijn om aan te tonen wie de rechtmatige erfgenamen zijn.

Houd er rekening mee dat dit slechts een algemene lijst is en dat specifieke documentvereisten kunnen variëren afhankelijk van jouw situatie, het type hypotheek en lokale wetgeving. Het is altijd verstandig om advies in te winnen bij een hypotheekadviseur of notaris om ervoor te zorgen dat je alle benodigde documenten hebt voordat je het koopproces start.

Waar kan ik informatie vinden over de verschillende soorten hypotheken?

Als je op zoek bent naar informatie over verschillende soorten hypotheken, zijn er verschillende betrouwbare bronnen waar je terecht kunt. Hier zijn enkele suggesties:

 1. Banken en hypotheekverstrekkers: Bezoek de websites van verschillende banken en hypotheekverstrekkers. Ze bieden vaak gedetailleerde informatie over de hypotheken die ze aanbieden, inclusief de voorwaarden, rentetarieven en aflossingsmogelijkheden. Je kunt ook contact opnemen met hun klantenservice voor specifieke vragen.
 2. Onafhankelijke financiële adviseurs: Het kan nuttig zijn om advies in te winnen bij een onafhankelijke financieel adviseur of hypotheekadviseur. Zij hebben uitgebreide kennis van de verschillende soorten hypotheken op de markt en kunnen je helpen bij het vinden van een hypotheek die past bij jouw financiële situatie en behoeften.
 3. Overheidswebsites: Op de website van de Belgische overheid (bijvoorbeeld www.belgium.be) kun je informatie vinden over hypotheken en andere aspecten van woningfinanciering. Deze websites bieden vaak nuttige tips, richtlijnen en links naar relevante instanties.
 4. Vastgoedwebsites: Sommige vastgoedwebsites hebben secties gewijd aan het verstrekken van informatie over hypotheken en financieringsopties. Ze kunnen uitleg geven over verschillende soorten hypotheken, zoals annuïteitenhypotheken, lineaire hypotheken of aflossingsvrije hypotheken.
 5. Financiële nieuwsbronnen: Financiële nieuwswebsites en tijdschriften kunnen ook waardevolle informatie bieden over hypotheken. Ze kunnen artikelen, analyses en interviews bevatten met experts op het gebied van woningfinanciering.

Het is altijd verstandig om informatie van verschillende bronnen te raadplegen en advies in te winnen bij professionals voordat je een beslissing neemt over een hypotheek. Op die manier kun je een weloverwogen keuze maken die past bij jouw persoonlijke situatie en doelen.

Wat zijn de voordelen van het kopen van een woning in Nederland?

Het kopen van een woning in Nederland biedt verschillende voordelen. Hier zijn enkele belangrijke voordelen waar je rekening mee kunt houden:

 1. Eigen vermogen opbouwen: Het kopen van een woning stelt je in staat om eigen vermogen op te bouwen. In plaats van huur te betalen, investeer je in jouw eigen woning. Na verloop van tijd kan de waarde van jouw huis stijgen, waardoor je vermogen groeit.
 2. Stabiliteit en zekerheid: Het hebben van een eigen huis biedt stabiliteit en zekerheid. Je hoeft je geen zorgen te maken over huurverhogingen of verhuizingen. Je kunt jouw woning naar eigen smaak aanpassen en er een echt thuis van maken.
 3. Belastingvoordelen: Als huiseigenaar kun je in aanmerking komen voor verschillende belastingvoordelen, zoals hypotheekrenteaftrek en het verrekenen van bepaalde kosten met jouw inkomen.
 4. Vrijheid en autonomie: Als eigenaar heb je de vrijheid om jouw huis naar eigen wens aan te passen, zonder toestemming te hoeven vragen aan een verhuurder. Je kunt verbouwingen uitvoeren, de tuin aanleggen zoals jij wilt en het interieur personaliseren.
 5. Potentiële waardestijging: Hoewel de waarde van onroerend goed kan fluctueren, hebben historische gegevens aangetoond dat vastgoed in Nederland over het algemeen in waarde stijgt op de lange termijn. Dit kan resulteren in een positief rendement op jouw investering.
 6. Mogelijkheid tot verhuur: Als je besluit om te verhuizen of een tweede woning hebt, kun je ervoor kiezen om jouw woning te verhuren. Dit kan een extra bron van inkomsten opleveren en jouw investering nog waardevoller maken.

Het is belangrijk om op te merken dat het kopen van een woning ook verantwoordelijkheden met zich meebrengt, zoals het onderhoud van het huis en de financiële verplichtingen die gepaard gaan met een hypotheek. Zorg ervoor dat je goed geïnformeerd bent en advies inwint bij professionals voordat je een beslissing neemt.

Welke regels gelden er voor het kopen van een woning in België?

Bij het kopen van een woning in België zijn er verschillende regels en procedures waarmee rekening moet worden gehouden. Hier zijn enkele belangrijke aspecten:

 1. Compromis de vente: In België wordt een voorlopig koopcontract, genaamd “compromis de vente” of “verkoopovereenkomst”, opgesteld tussen de koper en verkoper. Dit contract bevat alle essentiële voorwaarden van de transactie, zoals de prijs, omschrijving van het eigendom, eventuele ontbindende voorwaarden en datum van overdracht.
 2. Notariële akte: Na ondertekening van het compromis de vente volgt de notariële akte (“akte van levering” of “akte van verkoop”). Deze akte wordt opgesteld door een notaris en bevat alle juridische aspecten van de aankoop. Het is verplicht om deze akte te ondertekenen in aanwezigheid van een notaris.
 3. Registratierechten: Bij het kopen van een woning in België moeten registratierechten worden betaald. Het tarief varieert afhankelijk van de regio waarin het eigendom zich bevindt (Vlaanderen, Wallonië of Brussel). In Vlaanderen geldt bijvoorbeeld een tarief van 6% voor gewone gezinswoningen, terwijl in Wallonië en Brussel tarieven tot 12,5% kunnen gelden.
 4. Hypotheeklening: Veel mensen financieren hun woningaankoop met behulp van een hypotheeklening. Het is belangrijk om verschillende banken te vergelijken en offertes aan te vragen om de meest gunstige voorwaarden te vinden. Een financiële instelling zal een grondige beoordeling van jouw financiële situatie uitvoeren voordat ze een lening goedkeuren.
 5. Bouwkundige keuring: Hoewel het niet wettelijk verplicht is, wordt het ten zeerste aanbevolen om een bouwkundige keuring uit te voeren voordat je een woning koopt. Dit helpt eventuele verborgen gebreken of structurele problemen aan het licht te brengen, zodat je geen onverwachte kosten krijgt na de aankoop.
 6. Verzekeringen: Als eigenaar van een woning moet je ook rekening houden met verschillende verzekeringen, zoals een brandverzekering (opstalverzekering) en een verzekering voor burgerlijke aansprakelijkheid (familiale verzekering). Deze verzekeringen beschermen jouw eigendom tegen schade en bieden dekking in geval van aansprakelijkheid.

Het is altijd raadzaam om professioneel advies in te winnen bij een notaris of vastgoedmakelaar tijdens het koopproces. Zij kunnen je begeleiden bij elke stap en ervoor zorgen dat je voldoet aan alle wettelijke vereisten en procedures die gelden voor het kopen van een woning in België.

Wat zijn de risico’s bij het aankopen van een huis?

Bij het aankopen van een huis zijn er enkele risico’s waar je rekening mee moet houden. Het is belangrijk om deze risico’s te begrijpen en maatregelen te nemen om ze te beperken. Hier zijn enkele veelvoorkomende risico’s bij het kopen van een huis:

 1. Financiële risico’s: Het is mogelijk dat je financiële situatie verandert nadat je een huis hebt gekocht. Bijvoorbeeld als je je baan verliest of geconfronteerd wordt met onverwachte kosten. Zorg ervoor dat je een realistisch budget hebt opgesteld en dat je voldoende financiële reserves hebt om tegenslagen op te vangen.
 2. Bouwkundige gebreken: Het kan voorkomen dat er bouwkundige gebreken aanwezig zijn in het huis, zoals lekkages, schimmel of structurele problemen. Het is belangrijk om een grondige inspectie van de woning uit te laten voeren door een bouwkundige expert voordat je tot aankoop overgaat. Dit kan helpen om potentiële problemen in kaart te brengen en de kosten voor eventuele reparaties of renovaties beter in te schatten.
 3. Juridische risico’s: Er kunnen juridische kwesties spelen rondom het eigendom van de woning, zoals erfdienstbaarheden, hypotheken of achterstallige betalingen. Het is essentieel om samen te werken met een ervaren notaris die alle juridische aspecten grondig onderzoekt voordat je de koopakte ondertekent. Zo voorkom je onaangename verrassingen in de toekomst.
 4. Marktwaarde en waardevermindering: De waarde van onroerend goed kan fluctueren afhankelijk van de marktomstandigheden. Er bestaat altijd een risico dat de waarde van jouw gekochte woning in de loop der tijd kan dalen, waardoor je mogelijk moeilijkheden kunt ondervinden bij het verkopen ervan. Het is verstandig om onderzoek te doen naar de huidige markttrends en te overwegen of je op lange termijn in het huis wilt investeren.
 5. Verborgen kosten: Naast de aankoopprijs zijn er ook andere kosten verbonden aan het kopen van een huis, zoals notariskosten, registratierechten, makelaarskosten en eventuele renovatiekosten. Het is belangrijk om deze kosten in je budget op te nemen en rekening te houden met mogelijke extra uitgaven.

Om deze risico’s te minimaliseren, is het raadzaam om deskundig advies in te winnen en een grondige due diligence uit te voeren voordat je een huis koopt. Werk samen met een ervaren vastgoedmakelaar en notaris die jou kunnen begeleiden door het hele proces. Daarnaast is het verstandig om voldoende onderzoek te doen naar de woningmarkt en om eventuele twijfels of zorgen serieus te nemen voordat je tot aankoop overgaat.

Hoe kan ik mijn hypotheekkosten verlagen na het aankopen van mijn huis?

Na het kopen van een huis zijn er verschillende manieren waarop je jouw hypotheekkosten kunt verlagen. Hier zijn enkele tips die je kunt overwegen:

 1. Herzie je hypotheekrente: Als de rentetarieven op de markt zijn gedaald sinds je jouw hypotheek hebt afgesloten, is het mogelijk om jouw rente te herzien. Neem contact op met jouw hypotheekverstrekker om te informeren naar de mogelijkheden voor het heronderhandelen van jouw rentepercentage.
 2. Extra aflossen: Door extra aflossingen op jouw hypotheek te doen, kun je de totale lening verminderen en daarmee ook de totale rentekosten. Overleg met jouw hypotheekverstrekker of er mogelijkheden zijn om boetevrij extra af te lossen.
 3. Verkennen van herfinancieringsopties: Als de rentetarieven aanzienlijk zijn gedaald sinds je jouw hypotheek hebt afgesloten, kan het interessant zijn om te onderzoeken of herfinanciering een optie is. Dit houdt in dat je een nieuwe lening afsluit met een lagere rente om zo de maandelijkse betalingen te verlagen.
 4. Onderzoek belastingvoordelen: Informeer bij een belastingadviseur of er mogelijke belastingvoordelen zijn waarvan je kunt profiteren als huiseigenaar. In sommige gevallen kun je bepaalde kosten aftrekken, zoals hypotheekrente, wat kan helpen bij het verlagen van jouw uiteindelijke belastingafdracht.
 5. Vergelijk verzekeringen: Het kan lonend zijn om de premies van jouw woningverzekering en andere gerelateerde verzekeringen te vergelijken. Door verschillende aanbieders te onderzoeken, kun je mogelijk een betere deal vinden en zo jouw maandelijkse kosten verlagen.
 6. Energiebesparende maatregelen: Het investeren in energiebesparende maatregelen, zoals isolatie of zonnepanelen, kan op de lange termijn jouw energiekosten verlagen. Dit kan indirect ook leiden tot lagere maandelijkse uitgaven, omdat je minder energie verbruikt.

Het is belangrijk om te onthouden dat elke financiële situatie uniek is en dat het raadzaam is om advies in te winnen bij een financieel adviseur voordat je wijzigingen aanbrengt in jouw hypotheek. Zij kunnen je helpen bij het beoordelen van jouw specifieke situatie en de beste strategieën aanbevelen om jouw hypotheekkosten te verlagen.

Moet ik belasting betalen als ik mijn huis verkoop of verhuur in België?

Als het gaat om de verkoop of verhuur van een huis in België, zijn er bepaalde belastingen waarmee je rekening moet houden. Hieronder geef ik een algemeen overzicht van de belastingen die van toepassing kunnen zijn, maar het is belangrijk om te benadrukken dat belastingwetten complex kunnen zijn en dat individuele omstandigheden kunnen variëren. Het is daarom altijd raadzaam om professioneel advies in te winnen bij een belastingadviseur of een notaris.

1. Verkoop van een woning: Bij de verkoop van een woning kan er mogelijk sprake zijn van de volgende belastingen:

– Registratierechten: Dit is een belasting die wordt geheven op de aankoopprijs van onroerend goed. Bij de verkoop betaalt de koper deze kosten.

– Meerwaardebelasting (of meerwaarde op onroerende goederen): Als je winst maakt bij de verkoop van je eigen woning, kan er een meerwaardebelasting verschuldigd zijn. Er zijn echter verschillende vrijstellingen en uitzonderingen, zoals bijvoorbeeld als je het verkochte pand binnen bepaalde termijnen herinvesteert.

2. Verhuur van een woning: Als je ervoor kiest om je huis te verhuren, moet je rekening houden met de volgende belastingen:

– Onroerende voorheffing: Dit is een jaarlijkse belasting op onroerend goed die wordt berekend op basis van het kadastraal inkomen (KI) van het pand.

– Personenbelasting: De huurinkomsten worden beschouwd als een belastbaar inkomen en moeten worden aangegeven in de personenbelasting. Afhankelijk van je persoonlijke situatie en andere inkomstenbronnen, kunnen er verschillende belastingtarieven van toepassing zijn.

– BTW (indien van toepassing): In sommige gevallen kan het verhuren van een woning onderworpen zijn aan BTW. Dit is met name het geval bij professionele verhuurders of als de woning nieuw is of recent gerenoveerd.

Het is belangrijk om te benadrukken dat deze informatie algemeen van aard is en dat er uitzonderingen en specifieke regels kunnen gelden, afhankelijk van jouw individuele situatie. Daarom is het altijd raadzaam om professioneel advies in te winnen bij een belastingadviseur of een notaris om ervoor te zorgen dat je volledig op de hoogte bent van jouw fiscale verplichtingen bij de verkoop of verhuur van een woning in België.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Related Post