springkastelenfestijn.be Uncategorized Boels Verhuur: de oplossing voor al jouw huurbehoeften

Boels Verhuur: de oplossing voor al jouw huurbehoeften

Boels Verhuur: de perfecte oplossing voor al jouw huurbehoeften

Boels Verhuur is een verhuurbedrijf dat een breed scala aan producten en diensten aanbiedt voor zowel particulieren als bedrijven. Of je nu op zoek bent naar gereedschap, bouwmachines, feestmateriaal of transportmiddelen, Boels Verhuur heeft het allemaal.

Het bedrijf is opgericht in 1977 en heeft sindsdien een uitstekende reputatie opgebouwd als betrouwbare partner voor verhuur. Met meer dan 400 filialen in Europa biedt Boels Verhuur haar klanten een breed scala aan producten en diensten.

Boels Verhuur biedt niet alleen hoogwaardige producten, maar ook uitstekende service. Het bedrijf zorgt ervoor dat de gehuurde producten op tijd worden geleverd en weer worden opgehaald. Bovendien biedt Boels Verhuur deskundig advies over welk product het beste bij jouw behoeften past.

Een ander groot voordeel van Boels Verhuur is de flexibiliteit die het bedrijf biedt. Of je nu een product voor één dag of voor meerdere maanden nodig hebt, Boels Verhuur heeft altijd een passende huuroptie beschikbaar.

Boels Verhuur heeft ook veel aandacht besteed aan duurzaamheid. Het bedrijf houdt rekening met het milieu door bijvoorbeeld energiezuinige machines te gebruiken en afval te recyclen. Dit maakt het huren van producten bij Boels Verhuur niet alleen gemakkelijk en handig, maar ook milieuvriendelijk.

Kortom, Boels Verhuur is de perfecte oplossing voor al jouw huurbehoeften. Het bedrijf biedt hoogwaardige producten, uitstekende service en flexibele huuropties. Bovendien is het bedrijf zich bewust van haar ecologische voetafdruk en werkt het aan het verminderen van haar impact op het milieu. Bezoek de website of één van de vele filialen om te ontdekken hoe Boels Verhuur jou kan helpen bij jouw volgende project of evenement.

 

6 Veelgestelde Vragen Over Boels Verhuur: Personeel, Grootte, Kosten, Landen, Eigenaar en Verhuurmogelijkheden

 1. Hoeveel personeel heeft Boels?
 2. Hoe groot is Boels Verhuur?
 3. Wat kost een hoogwerker huren bij Boels?
 4. Hoeveel landen Boels?
 5. Wie is de eigenaar van Boels?
 6. Wat kan je huren bij Boels?

Hoeveel personeel heeft Boels?

Boels heeft meer dan 10.000 medewerkers in meer dan 400 vestigingen in negen Europese landen.

Hoe groot is Boels Verhuur?

Boels Verhuur is een van de grootste verhuurbedrijven in Europa. Het bedrijf heeft meer dan 400 filialen verspreid over 17 landen, waaronder Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Polen. Boels Verhuur heeft een enorm assortiment aan producten en diensten die beschikbaar zijn voor zowel particulieren als bedrijven. Het bedrijf heeft meer dan 4.000 medewerkers in dienst en blijft groeien door middel van acquisities en uitbreiding naar nieuwe markten. Met haar brede scala aan producten en uitstekende service is Boels Verhuur een betrouwbare partner voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige huurproducten.

Wat kost een hoogwerker huren bij Boels?

De kosten voor het huren van een hoogwerker bij Boels Verhuur zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type hoogwerker, de huurperiode en de locatie. Over het algemeen geldt dat hoe langer de huurperiode is, hoe lager de huurprijs per dag zal zijn.

Om een idee te krijgen van de kosten kun je het beste contact opnemen met Boels Verhuur of hun website bezoeken. Op de website kun je eenvoudig zoeken naar hoogwerkers en direct zien wat de huurprijs is voor verschillende types en modellen. Daarnaast kun je ook informatie vinden over eventuele extra kosten, zoals transportkosten en verzekeringen.

Het is belangrijk om te weten dat naast de huurprijs er ook nog borg betaald moet worden bij het huren van een hoogwerker. De borgsom kan variëren afhankelijk van het type hoogwerker en kan oplopen tot enkele duizenden euro’s.

Voordat je een hoogwerker gaat huren, is het verstandig om goed te kijken naar jouw specifieke behoeften en budget. Door verschillende offertes te vergelijken kun je ervoor zorgen dat je een goede deal krijgt die past bij jouw budget en wensen.

Hoeveel landen Boels?

Boels Verhuur heeft meer dan 400 filialen verspreid over heel Europa, waaronder Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Polen, Tsjechië, Slowakije, Italië en Spanje. Dit maakt Boels Verhuur een van de grootste verhuurbedrijven in Europa.

Wie is de eigenaar van Boels?

Boels Verhuur is een familiebedrijf dat eigendom is van de Boels-familie. Het bedrijf werd opgericht in 1977 door Pierre Boels en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste verhuurbedrijven van Europa. Momenteel wordt het bedrijf geleid door zijn zoon, Pierre Boels Jr., die de rol van CEO vervult. De Boels-familie heeft altijd veel belang gehecht aan duurzaamheid en klanttevredenheid, wat heeft bijgedragen aan het succes en de groei van het bedrijf.

Wat kan je huren bij Boels?

Bij Boels Verhuur kun je een breed scala aan producten en diensten huren. Het assortiment omvat onder andere:

 1. Gereedschap: Boels Verhuur biedt een uitgebreid assortiment aan handgereedschap, elektrische gereedschappen en machines voor zowel professionals als doe-het-zelvers.
 2. Bouwmachines: voor bouwprojecten kun je bij Boels Verhuur terecht voor het huren van machines zoals graafmachines, hoogwerkers, steigers en bouwliften.
 3. Feestmateriaal: als je een feest of evenement organiseert, heeft Boels Verhuur alles wat je nodig hebt, van tenten en tafels tot servies en decoratie.
 4. Transportmiddelen: als je op zoek bent naar transportmiddelen zoals vrachtwagens, bestelwagens of personenauto’s, dan kun je bij Boels Verhuur terecht.
 5. Energie- en lichtvoorziening: Boels Verhuur biedt ook energie- en lichtvoorzieningen zoals aggregaten, kabels, verlichting en verwarming.
 6. Veiligheidsmiddelen: voor veilig werken op de werkplaats biedt Boels Verhuur diverse veiligheidsmiddelen zoals helmen, veiligheidsschoenen en beschermende kleding.
 7. Reinigingsapparatuur: voor het schoonmaken van jouw huis of werkplaats kun je bij Boels Verhuur diverse reinigingsapparatuur huren zoals hogedrukreinigers, stofzuigers en tapijtreinigers.

Dit is slechts een greep uit het assortiment van Boels Verhuur. Het bedrijf biedt nog veel meer producten en diensten aan, afhankelijk van jouw behoeften. Bezoek de website of één van de vele filialen om het volledige assortiment te ontdekken.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Related Post

springkasteel tweedehands

Voordelen van een Tweedehands Springkasteel: Betaalbaar Plezier voor Elk EvenementVoordelen van een Tweedehands Springkasteel: Betaalbaar Plezier voor Elk Evenement

Artikel: Springkasteel Tweedehands Springkasteel Tweedehands: Een Voordelige Optie voor Leuke Evenementen Springkastelen zijn een populaire attractie op feestjes, evenementen en bij kinderen thuis. Het huren van een springkasteel kan echter